Ververs

slapen en vergaderen

Ververs vergaderen

Ververs biedt ruimte aan maximaal 20 personen aan mooie eiken tafels. In alle rust werk je hier met collega’s aan je nieuwe strategie of project. Wij weten als geen ander dat perfecte bonenkoffie en een voedzame en lekkere lunch belangrijk zijn voor een productieve dag. Tijdens de lunch de natuur in? Het Bossche Broek ligt aan je voeten! Voor een afsluitende borrel of diner hebben we als binnenstadbewoners tips te over. Parkeren kan om de hoek in één van de twee grote parkeergarages.

Ververs slapen

Ben je op zoek naar een heerlijk nachtje of weekendje weg in één van de gezelligste steden van Nederland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door onze centrale ligging zijn alle hotspots op loopafstand. Hou je van cultuur, De Sint-Jan en het Noordbrabants Museum liggen om de hoek en je staat binnen 5 minuten middenin natuurgebied het Bossche Broek.

Geniet je liever van een goed glas wijn of een heerlijk diner, dan ben je in de Korte Putstraat aan het juiste adres. En natuurlijk is Den Bosch uitermate geschikt voor een avondje uit.

We serveren geen ontbijt, omdat we je de fantastische Bossche eetgelegenheden niet willen ontzeggen. We geven je graag tips, bijvoorbeeld waar je lekker kunt eten en shoppen.

Adres

Verwersstraat 91
5211 HV ‘s-Hertogenbosch
website
info@verversslapenenvergaderen
T 06 21 22 55 17

Menu