Vanaf de snelweg

Volg op de ANWB-borden richting centrum. Je kan dan kiezen voor een transferium: Pettelaar Park (vanaf Eindhoven/Tilburg), bij het Jeroen Boschziekenhuis (JBZ) (vanaf Waalwijk/Breda/Roosendaal) en De Vliert (vanaf Utrecht) en Oss/Nijmegen.
Kies je voor parkeren in de binnenstad: dat kan gewoon bij parkeermeters, maar natuurlijk ook in een aantal comfortabele parkeergarages. Volg daarvoor de borden.

Over parkeren

Parkeergarage De Wolvenhoek lig dichtbij de Verwersstraat: het is even via de Waterstraat de hoek om. Maar als we je een tip mogen geven: het is heel comfortabel en ruim parkeren in de nieuwe parkeergarage St.Jan aan de Hekellaan. Volg de route op de borden.

Autovrij

De Verwersstraat is gedeeltelijk autovrij. Het gedeelte tussen de Lange Putstraat en de Peperstraat is wel bereikbaar per auto: dat kan via de Lange Putstraat (vanaf de Parade). De Verwersstraat is geen doorgaande route.

Lopen vanaf het Centraal Station

Wandel eerst naar de Markt door de bordjes te volgen. Pak dan de Kolperstraat (via Fonteinpleintje) of de Ridderstraat richting de Verwersstraat. Vanaf de Parade wandel je in een minuutje via de Peperstraat naar het begin van de Verwersstraat.

De beste tips

Wandel op je gemak naar de Verwersstraat. Vanuit de parkeergarage, het station, de Markt of de Parade: het is allemaal een kwestie van enkele minuten.
Er rijdt een gratis binnenstadsbusje door de binnenstad (de Jeroen Bosch Bus): die stopt ook in de Verwersstraat.

Menu